Mavililer'e üye alımları birkaç ayda bir yapılıyor. Fakat bazı koşulları yerine getirerek gruba otomatik olarak eklenebilirsiniz.

1- Oyun veya Anime grubuna üye olmak

Mavililer Oyun veya Mavililer Anime grubundan birine üye olursanız Mavililer üyeliğiniz otomatik olarak onaylanacaktır. Bu iki yan gruba Mavililer'den daha sık alım yapıyoruz. (O kadar sık yapıyoruz ki istek attığınız gün gruba girebilirsiniz.) Bu gruplardan birine girdiğiniz an Mavililer'e istek atarsanız otomatik olarak üyeliğinizin onaylandığını göreceksiniz. 

× Gruplar arası otomatik onay çift taraflı işlemektedir. Yani Mavililer'e üyeyseniz Oyun ve Anime grubuna anında girebilirsiniz.

2- Otomatik Üye Onayı şartlarını yerine getirmek

Oyunlar ve animelerle bir ilginiz yoksa veya bu gruplara girmek istemiyorsanız endişelenmeyin. Anında üye olmanın başka bir yolu daha var. Bu yöntemde üç tane şartı karşılamanız gerekiyor;
  1. Tüm üyelik sorularını tamamlayanlar
  2. Mavililer'de en az bir üyeyle arkadaş olanlar ve 
  3. Facebook'a en az bir yıl önce katılanlar otomatik olarak gruba katılabiliyor.

Burada dikkat etmeniz gereken şey üç şartında üçüne aynı anda sahip olmak. Böyle bir uygulama olmasının sebebi spam üyelikleri olabildiğince engellemek ve spam olabilecek yeni üyelikleri yönetici denetimi ardından gruba almak.