Küfür, nefret söylemi ve şiddet içeren ifadeler
Günlük hayatta sıkça kullanılan masum küfürler ve kısaltmalar hariç, sansürlenmemiş bütün küfürler ve nefret söylemleri yasaktır. (Grup üyesine, kurgusal kişiye veya ortaya yazmanızın bir önemi yok)

Şiddet içeren fotoğraf ve video paylaşımı yasaktır
Özetle bütün vahşet içeren görüntüler yasaktır. (Birilerinin kavga ettiği videolar da dahil)

Karşıt görüşler arasında tartışma çıkarmak yasak
Kültür ve eğlence tartışmalarından bahsetmiyoruz. Bilinçli olarak karşı tarafı kışkırtma amaçlı yapılan paylaşımlar yasaktır.

Erotik ve çıplaklık içeren paylaşımlar yasaktır
Hafif veya ağır fark etmez. Bütün cinsellik içeren paylaşımlar yasaktır. O tür paylaşımlar için yan gruplar açıyoruz. Onlardan birine katılın.

Sahte ve yanıltıcı haber paylaşımı yasaktır
Sahte, yanıltıcı ve yalan haber paylaşımı yasaktır

Aşırı gereksiz ve kalitesiz paylaşımlar yasak
Paylaştığınız şey mizah unsuru barındırmıyorsa, soru sormuyorsanız veya bilgi/haber paylaşmıyorsanız büyük ihtimalle gereksizdir.


Reklam yapmak yasak
Kişisel çıkar sağlayacak bütün linkler ve referans kodları reklam olarak kabul edilir ve yasaktır. (Discord linkleri de buna dahil)


Spoiler paylaşımlar ve yorumlar yasak
Güncel dizi veya filmlerde spoiler vermemeye dikkat edin. Vizyondaki bir film hakkında bir şey yazacaksanız büyük harflerle spoiler olduğunu belirtin.


Siyasi paylaşımlar ve yorumlar yasaktır
Bazı siyasi paylaşımlara göz yumuyoruz ama burası bir eğlence grubu olduğu ve bu tartışmaların büyük bir çoğunluğu hakaret ile sonlandığı için bu tür paylaşımları yasaklı ve istenmeyen paylaşımlar olarak kabul ediyoruz.


Diğer Kurallar
Spam ve food yapmak, Kırmızı şeritli caps, Mavililer adını kullanarak başka kişi ve toplulukları rahatsız etmek. TC yasalarına aykırı paylaşımlar, yöneticileri gereksiz olarak yorumlara etiketlemek ve onları tilt etmek yasaktır.

× SON GÜNCELLEME TARİHİ: 2.02.2020 11:14